AJÁNLÓ: Lupe Fiasco belehúz az idén

Lupe a tavalyi év végén még a saját nyugdíjba vonulását jelentette be Twitteren, de az Ő világában semmi sem biztos. Aki kételkedett jól tette, hiszen a rapper már az előző albuma, a kritikusok és fanok között is meleg fogadtatásban részesülő “Tetsuo & Youth” megjelenése után nem sokkal bejelentett 3 készülőben lévő projektet, amelyek a “DROGAS Light”, “DROGAS” és “Skulls” nevekre hallgatnak. Ezek közül a “DROGAS Light” érkezik elsőként méghozzá 2017. február 10-én.

Lupe egyébként 2016-ra ígérte ezeket az albumokat, de valószínűleg kiakart szabadulni a szerződéséből az Atlantic Records kiadóval, akikből végül az Anonymous nevű szervezet zsarolt ki egy dátumot a “Tetsuo & Youth” megjelenésére. Részben sikerült szabadulnia, tulajdonképp független előadó lett, de az Atlantic a náluk elkészült anyagok után még mindig részesedést kap.

Az új albumról már több single is elérhető, közülük a legelső “Jump” Gizzle közreműködésével épp a héten debütált a Billboard R&B/Hip-Hop listáján.

Azok alapján amiket Lupe eddig közzétett a hangzás kellemesen mainstream lesz, erős témákkal, rímekkel és technikával megfűszerezve. De vajon a rajongók értékelik-e majd a váltást, vagy ez az anyag is akkora léket vág Lupe karrierjén, mint a 2011-es “Lasers”?

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük