AJÁNLÓ: Sikeres évet zárt a Top Dawg Ent.

2016 márciusában a Top Dawg Entertainment nagy kutyája Anthony “Top Dawg” Tiffith megosztott egy fotót az éves kiadási tervről, amin 6 album szerepelt. Nemrég twitteren jelentette be, hogy sikerült elérni a célt köszönhetően a legutóbbi Top Dawg tagnak, Lance Skiiiwalker-nek, valamint egy meg nem nevezett előadónak, aki szintén megjelentetett egy albumot idén.
A kiadó sűrű és sikeres évet tudhat maga mögött, a sort Kendrick Lamar “Untitled, Unmastered” című meglepetés projektje indította, ScHoolboy Q “The Blank Face LP” elnevezésű munkája Grammy jelölést is kapott, Isaiah Rashad debüt albuma, a “The Sun’s Tirade” új színt tett a kiadó palettájára, és Ab-Soul negyedik stúdió munkája, a “Do What Thou Wilt” sem okozott csalódást követőinek.

A kiadó két tagjának nem sikerült csak lemezt kiadnia, Jay Rock egy motoros baleset miatt van kényszerpihenőn, az énekes SZA pedig összetűzésbe került a Top Dawg elnökével, így annak ellenére, hogy az anyag elkészült egyelőre nem jelent meg. Az ötödik elem a korábban említett Lance Skiiiwalker albuma, az “Introverted Intuition”.
Hogy ki a hatodik? A kérdésre nincs hivatalos válasz, Tiffith azt ígérte hamarosan felfedi a titkot, de elég valószínű, hogy a dél-bronxi MC, Kemba lesz az, akit Kendrick Lamar a színpadra is felhívott mikor New York-ban koncertezett decemberben. Kemba legutóbbi lemeze a “Negus” szintén tavaly jött ki, ami még nyilvánvalóbb lehetőséggé teszi John Doe szerepére. Állítása szerint a lemez 3 éven át készült, a végeredmény pedig magáért beszél.

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük