BRÉKING: ÚJ ELŐADÓKKAL BŐVÜL A GARAGE

Eltelt több mint 9 év, mióta a “garázsból” GARAGE PRODUCTIONS lett, ez idő alatt rengeteg zenét, videót és egyéb produktumot jelentettünk meg, a visszajelzések alapján a hallgatóink nem kis örömére. Mivel ez a majdnem 10 év hosszú idő, és már a kezdetek kezdetén sem tudta vagy akarta mindenki azt az aktivitást produkálni ami mondjuk ESSEMM-nek sikerült, ezért a kiadó megjelenései, újdonságai az utóbbi években csak korlátozott mennyiségben születhettek meg. Az alapító tagok már régi motorosok, mindenkinek aki passzív módba került, bizonyára meg volt rá a maga oka, erre mi sajnos nem vagyunk hatással bármennyire is szeretnénk, ezen ennél többet nem érdemes merengenie senkinek. Éppen ezért most olyan előadók érkeznek a kiadóba, akikben a tehetség mellett a lendület és az aktivitás is dolgozik még. Az újonnan érkező előadók nem pótlékok, pont azért nem mert senki nem akarja vagy tudja a passzív módban lévő előadóinkat pótolni. Ők a vérfrissítés, ami időről időre elkél mindenhol. Hallgassátok meg őket, és kövessétek be aki tetszik!

LUKE BENZ

Benzino (’93) zalaegerszegi születésű, de jelenleg az Egyesült Királyságban éli mindennapjait, dolgozik és fejlesztgeti a kis home stúdióját. Luke (polgári nevén Gergő) zenei irányvonala és technikája, egy jelenleg igazán egyedi színfoltja lehet a hazai palettának.

Az eddigi főbb megjelenései között található a Mennyit ér? című 5 trekkes bemutatkozó EP-je, ami ingyenesen le is tölthető, de nemrég debütált az első hivatalos videóklipje is, ami a Frázis című single dalához készült az ILLREAL Presents gondozásában.

Benz zenéi alapvetően az újvonalas irányból közelítenek, de mind a hangulati mind pedig a tempó tekintetében már most vegyes a felhozatal: a keményebb dalok mellett épp úgy találhattok lágyabb, kellemesebb darabokat is. A dalszövegek, és a projekt jelenlegi koncepciója egyfajta társadalomkritikus, politikát, vallást és közéletet is érintő vonalon mozog, ami egy elég sűrű és tartalmas szövegvilágban összpontosul, a zenékben többszöri hallgatás után is találni új momentumokat, áthallásokat.

LUKE BENZ INTERJÚ

LUKE BENZ FACEBOOK / YOUTUBE / INSTAGRAM


NEVENINCS

Emté (’95), b i.am (’94) és Chaos (’94) 2009-ben még mindannyian szóló előadóként tevékenykedtek, mielőtt meglátták egymásban a fantáziát, és rájöttek hogy ihletet meríthetnek és húzhatják egymást a jobb teljesítmény felé.

Eleinte Emté és b i’am már egy csapatként működött, Chaos csak ez után csatlakozott hozzájuk, és 2010-ben ezzel a felállással megalapították a NEVENINCS formációt. Az idők folyamán a srácok összedobtak egy otthoni közös kis studiót is, itt készülnek a csapat felvételei, zenéi.

A trió 2016-ban az I Love MóvArt fesztivál zenei díjátadóján az év felfedezettje kategóriát is behúzta. Zenei pozicionálásuk nehéz, de valahol a Rap / R’n’B tengelyen lehetne őket elhelyezni, ettől függetlenül bátran nyúlnak bármilyen zenei alaphoz, vagy flowhoz. Nagyjából ezzel a keretkoncepcióval érkezik még idén az első nagylemezük, ami a “Mindent vagy Semmit” címet viseli majd, és amiben több hazai előadó is közreműködik.

NEVENINCS INTERJÚ

NEVENINCS FACEBOOK / YOUTUBE / INSTAGRAM